“Az étrendtől féltem eleinte a legjobban, mivel én viszonylag keveset főztem eddig, de minden szuper és könnyen elkészíthető. Az adagok is tökéletesek, bőven van tőlük erőm mind a súlyzós mind a küzdősport edzésekre. Mostanra érzem úgy, hogy az eddig “felhalmozódott” cukor és egyéb fölösleges dolgok kiürültek a szervezetemből, kezd feltöltődni a szükséges tápanyagokkal amiknek köszönhetően könnyebben tudom teljesíteni a célokat. A saját súlyos edzések számomra mindig nagyon nehezek voltak a túlsúly miatt és ez most sincs másként, de Adri és Zsombi rengeteget segít, hogy ezt az akadályt leküzdjem és szabályosan tudjam végezni a gyakorlatokat. Hogy a kardióm is elég legyen mindezekhez elkezdtem rendszeresen úszni ahol szintén egyre jobb és jobb eredményeket érek el.”

Elérkezett az első mérlegelés/centizés időpontja. Igaz korai még a végső célhoz, de szeretnénk megmutatni Nektek, hogy már ennyi idő elteltével is mennyi változást el lehet érni. 

Igen, a pasikon is!:D

Kristóf 10 nap alatt ledobott -1.9 kg-ot és 7 centit!!!

Mi kell ehhez?

Írtam neki egy személyre szabott étrendet, amit a paraméterei és a kívánságai szerint állítottam össze. Az étrendbe beiktattam a neki szükséges táplálékkiegészítőket, amiket Kristóf is megkapott az étrenddel együtt. 

70%-ban a táplálkozáson múlik, és ezt fel lehet turbózni az étrend-kiegészítőkkel.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a JÓ táplálkozáson múlik 70%–ban.

A különbség Kristóf és a Lányok között az, hogy Kristóf elég komolyan sportol is a program mellett. Mint látjátok, neki “csak” 1.9 kg ment le, és “csak” 7 cm. Ez azért van, mert ő közben minden nap vagy bokszol, birkózik, úszik vagy súlyzós edzésekre jár. Ő ilyen Terminátor, mert “csak” fogyás helyett keményen izmosodik és formálódik. Köztudott, hogy az izom nehezebb, mint a zsír, és ő most szimpla először fogyunk, majd testépítünk helyett 2in1-ban nyomja. 

Rettentő büszke vagyok Kristófra, ember és férfi legyen a talpán, aki ezt így nyomja. Brutálisan nehéz a két dolog külön-külön is, de az, ahogy ő ezt egyben tolja…. Az a kitartás, erő és akarat, az tényleg tiszteletreméltó!

A táplálék-kiegészítő csomag, amit Kristóf is kapott, a héten már rendelhető lesz a blogon, meglepivel:))))

Kövessetek minket!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük