9 nap

“Az elején egy kicsit féltem hogy nem fogom tudni végigcsinálni mert amikor elkezdtem a magam modján “diétázni” mindig feladtam. Nem csoda mivel koplaltam es nem ettem rendesen. Amiota benne vagyok a programban tudom hogy ez egy nagy hiba es már 1hete napi 5x eszem ami nagyon jó, mert nem éhezem sőt néha nem tudom megenni a napi adagot. Adri nagyon jó étrendet állított össze nekem direkt olyan ételekből amiket szeretek így az evéssel nincs probléma. Az edzés nem könnyű, de nagyon élvezem kezdek hozzászokni a rendszeres mozgáshoz. A kezdés óta csak 1 hét telt el, de már most látok magamom változást aminek hihetetlenül örülök nagyon hálás vagyok Adrinak, nélküle nem tudnám megcsinálni.”

Elérkezett az első mérlegelés/centizés időpontja. Igaz korai még a végső célhoz, de szeretnénk megmutatni Nektek, hogy már ennyi idő elteltével is mennyi változást el lehet érni. 

Zsófi 9 nap alatt ledobott 2.1 kg-ot és 10 cm-t!!!

Mi kell ehhez?

Írtam neki egy személyre szabott étrendet, amit a paraméterei és a kívánságai szerint állítottam össze. Az étrendbe beiktattam a szükséges táplálékkiegészítőket, amiket Zsófi is megkapott az étrenddel együtt. 

Zsófi azóta tartja a diétát és szedi a táplálékkiegészítőket. Mint olvashatjátok, nem éhezik és igyekeztem mindent beleírni, amiket szeret 🙂

70%-ban a táplálkozáson múlik, és ezt fel lehet turbózni az étrend-kiegészítőkkel.

Kihangsúlyoznám, hogy a JÓ táplálkozáson múlik 70%–ban, mert attól rosszul vagyok, ha valaki úgy akar fogyni, hogy nem eszik, este 6 után nem eszik, csak joghurtot eszik, meg csak gyömbéres almaecetet, stb……Ezek mind kudarcba fulladnak előbb vagy utóbb, de inkább előbb.  A JÓL összeállított étrend mindennek az alapja. És ezt lehet csodálatosan felturbózni a táplálékkiegészítőkkel.

Zsófi kapott kondibérletet is, és bámulatos kitartással viseli, hogy hetente többször gyötröm az edzőteremben. Megtapasztalta már milyen az, mikor patakokban folyik rólad az izzadság és úgy érzed nem bírod tovább, de mégis csinálod. Megtudta milyen az, mikor éjjel 100x megébredsz a fájdalomra, majd reggel nem tudsz kimászni az ágyból, csak kigurulsz mint egy nyomorék. Majd egész nap úgy mozogsz, hogy mindenki azt nézi befostál e. Megtehette volna, hogy az első után nem jön többet, de lejött. Minden alkalommal ott van, és végigcsinálja velem. Hihetetlen kitartás van benne, ami tényleg példaértékű.

Nagyon büszke vagyok Zsófira, csak így tovább, folytatjuk, a következő mérés 2 hét múlva lesz, amivel megmutatjuk, mit lehet elérni 3 hét alatt. 

A táplálék-kiegészítő csomag, amit Zsófi is kapott, hétfőtől lesz rendelhető a blogon, meglepivel:))))

Kövessetek minket!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük