Kedves Férfiak!

Igazságtalannak tartom, hogy mindig a nők vannak csesztetve… Mindig a nőkre van irányítva az összes reflektorfény, mindig a nők azok, akik pirulnak és szégyenkezve elfutnak, ha meghallják a mérleg szót. Mindig a nők szégyelljék össze magukat, ha egy-két  vagy több gyerek kihordása meglátszik a testükön, ha elhízottak, ha már nem olyan feszes a bőrük,  ha itt-ott narancsbőrösek. Mindig a nők azok, akik vállára a társadalmi elvárások  mázsás súlyként nehezednek.

Félreértés ne essék, imádom a férfiakat! Mi nők, férfiak nélkül nem tudnánk élni.

Mégis gusztustalannak tartom azt, amikor elhízott, hájas és igénytelen férjek, térdig érő mellel kritizálják a feleségüket. Beszólogatnak az asszonynak, hogy nem olyan jó már az a bulkesz, panaszkodnak a kollegáknak / haveroknak, hogy nem tudják már megkívánni a feleségüket, mert hát olyan malac… 

“Aputest”. És az milyen cukiiiii :)))) Hát nem, nem cuki.

A férfiaknak ez megengedett. Náluk el van intézve annyival, hogy “Aputest”. És az milyen cukiiiii :)))) Hát nem, nem cuki. És az sem cuki, mikor ezek a férjek kicsit megcsinálgatják a kolleganőt, vagy a társkeresőről néhány magányos hölgyet, vagy szimplán igénybevesznek fizetős szolgáltatásokat, mondván, nekik ez jár, minek hízott meg az asszony… neki kéne szégyellnie magát. 

Ebben sosem volt személyes tapasztalatom. Szerencsére. A gyermekem apja mindig adott magára, 20 éve heti 3-4x elmegy edzeni, ezalól csak az volt kivétel, amikor eltörte a lábát (miattam) és emiatt 6 hétig fekvőgipszben volt. És amiért igazán hálás vagyok, hogy amikor 30 kg-ot híztam a gyermekünk kihordása alatt, akkor sem szólt meg, utána sem, sőt, mindig azt mondta úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok. (na ez cuki, még akkor is, ha hazugság:D)

A nőknek nem szabad elhanyagolniuk magukat, nagyon fontos, hogy egészségesek és magabiztosak legyenek. De ez rátok is vonatkozik!

Tehát Kedves Férfiak!

Igen. A nőknek nem szabad elhanyagolniuk magukat, nagyon fontos, hogy egészségesek és magabiztosak legyenek. De ez rátok is vonatkozik! Álljatok kicsit a tükör elé az esti fürdésnél meztelenül. Meg vagytok elégedve a látvánnyal?? 

Ha nem, akkor kéretik elgondolkodni….

Üdvözlettel,
Audrey

Ps.:I love you:P

1 Response

  1. P.Viktor szerint:

    Szia.
    Én a társkeresés részéhez szólnák hozzá,bár arról csak értintőlegesen volt szó. Ha Hajdú Péternek vagy Kedves Ferencnek hívnak akkor még az aputest sem riasztó a nőknek. Szokták mondani: van az a pénz… Már régóta nem az számít a nőknek hogy megbízható legyél és ne csak szombat estig érdeklödjenek irántad hevesen… Több éve társkeresözöm, van rálátásom a témára. Ha már esetleg egy pasi elmúlt 30 vagy 40 akkor nagyjából már úgy van kezelve mint valami vénember és sanszos hogy egyedül fog megdögleni. A média szerepe is nagy mert eleve egy olyan ideált “futtat” aminek az emberek 95 %-a sosem fog megfelelni., mindegy hogy nő vagy férfi az illető, mindkét nemre igaz a dolog. Elöször rendet kellene tenni a fejekben hogy mi merre mennyi stb. Na ez lesz a marha nehéz dolog…
    üdv,P.Viktor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük