5 nap alatt majdnem 3 ezren láttátok a nyereményjátékos hirdetést facebookon, több száz üzenetet kaptam, rengeteg jelentkezővel. 

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel arra gondoltam, hogy megváltoztatom a játékszabályokat!

Az eddig meghirdetett 1 személy helyett összesen 3! nyertest fogok kiválasztani, 3 embernek szeretnék segíteni, illetve rajtuk keresztül bemutatni, hogy mit tudok. További változás, hogy innentől kezdve fiúk is jelentkezhetnek! 🙂

Sok olyan üzenetet kaptam, hogy nagyon szeretnének velem fogyni, de idejük illetve lakóhelyük nem engedi meg, hogy lejárjanak a konditerembe. Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a jelentkezésnek NEM feltétele a közös edzés. Az ajándék kondibérlet és ingyen személyi edzés egy lehetőség az eredmény gyorsabb elérése érdekében.  Ha nem tudsz lejárni edzeni, kapsz tőlünk edzéstervet, amit akár otthon is tudsz csinálni!:)

Az étrendet és a táplálékkiegészítőket megnyerheted közös edzés nélkül is. Azonban ha a feltételeid adottak (idő és lakhely), akkor szívesen tartunk neked edzéseket Zsombival!:)

Ez az első program amit indítok, amivel FOGYNI lehet, étrend/táplálékkiegészítők és edzés segítségével. A továbbiakban több program is fog indulni, erről később…

Tehát Lányok és Fiúk! Ha fogyni szeretnétek, jelentkezzetek!

Mit kap a nyertes?

  • Teljesen egyéni, személyre szabott étrendet, amit én írok meg
  • 1 havi adagot az összes szükséges táplálékkiegészítőből, amit beleépítek a diétába (összesen 5 termék, melynek értéke 32.000Ft)
  • 1 havi kondibérletet a Fit Life Békásmegyer jóvoltából (ebből 1 hét személyi edzés Zsombival, a többi velem http://www.flbgym.hu/         !A jelentkezésnek NEM feltétele, hogy velünk edz, ez csak lehetőség azok számára, akiknek idejük és lakhelyük lehetővé teszi. Aki nem tud velünk edzeni, ajándék edzéstervet kap, amit akár otthon is tud csinálni!                   

Hogy kell jelentkezni?

A legfontosabb, hogy írj nekem egy üzenetet amiben leírod, hogy miért szeretnél lefogyni? Szeretnék olyan embereket kiválasztani, akiknek nagy szükségük van rám, akár anyagi, akár motivációs oldalról. Szeretném ennek a 3 embernek megváltoztatni az életét!:) 

Az üzenetet vagy facebookra (Audrey Világa) küldd, vagy a lefogyok@audreyvilaga.com email címre. 

Jelentkezési határidő: június 12. szerda éjfél

Ha szeretnél lefogyni olyan segítséggel, amit máshol egyben nem kapsz meg, JELENTKEZZ!

1 Response

  1. 2019.06.05.

    […] Módosítottam a feltételeken többet jelentkezhettek és egyszerűbb minden, kattints a linkre: http://audreyvilaga.com/nyeremenyjatek-update/ […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük