Módosítottam a feltételeken többet jelentkezhettek és egyszerűbb minden, kattints a linkre: http://audreyvilaga.com/nyeremenyjatek-update/

Összesen 3 lányt fogok lefogyasztani, 1 szabad helyünk van!

Az ötlet abból indult, hogy van két szépséges húgom, akik megkértek, hogy fogyasszam le őket. Ezért adott két lány és úgy döntöttem, hogy kiválasztok melléjük egy harmadik lányt is, hogy csatlakozzon hozzánk ebben a projektben!:))
Nagyjából 2 hónapja írom ezt a blogot, és úgy érzem itt az ideje, hogy megmutassam mit tudok! Bebizonyítom, hogy azok a cikkek amikben szakértői tudásomat próbálom megosztani Veletek, azt full komolyba nyomom, nem a sötétben tapogatózom:D
Felhasználom az Élelmiszertudományi Egyetemen szerzett tudásomat, valamint az évek óta táplálkozási tanácsadóként folytatott tapasztalataimat, ismereteimet. 

Mit kap tőlem, aki megnyeri ezt a nyereményjátékot?

  • Teljesen egyéni, személyre szabott étrendet, amit én írok meg
  • 1 havi adagot az összes szükséges táplálékkiegészítőből, amit beleépítek a diétába (összesen 5 termék, melynek értéke 32.000Ft)
  • 1 havi kondibérletet a Fit Life Békásmegyer jóvoltából (ebből 1 hét személyi edzés Zsombival, a többi velem) http://www.flbgym.hu/
  • És az egyik legfontosabb: önbizalmat!  Megmutatom Neked, hogy válhatsz sugárzó, önbizalommal teli virágzó nőcivé:) 

A program ideje alatt a lányokkal napi kapcsolatban leszek, felügyelem őket, motiválom őket és tartom bennük a lelket, együtt fogunk edzeni, sírni és nevetni. 
A végeredmény ámulatbaejtő lesz, meglátjátok!:)

Mit kell tenned, ha szeretnél jelentkezni?

Lájkolj

Oszd meg ezt a bejegyzést, vagy a honlapot. » www.audreyvilaga.com

+
Küldj nekem egy motivációs emailt, amiben leírod nekem, hogy miért téged válasszalak!:) Az emailhez csatolj egy bikinis képet is!
—> 
lefogyok@audreyvilaga.com

Jelentkezési határidő: június 7.

Jelentkezzetek, legyünk bombák a nyárra, ha egyszer eljön az a nap!:D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük