Magamról


Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy megosszam Veletek az élményeimet, tapasztalataimat és tudásomat az életem minden területéről.

Nem vagyok celeb, sem szépségkirálynő, nem tudok énekelni és valóságshowban sem szerepeltem. Nem fogok hibátlan testtel pózolni Thaiföldön, tökéletes sminkben és ruhában parádézni és posztolni otthonról. Sőt, nem leszek soha producer, tv-s műsorvezető vagy énekes nője sem. 

Egy egyszerű, hétköznapi nő vagyok. Egy olyan nő, akinek megvannak ugyanazok a hétköznapi problémái, amik más, hasonló nőknek is. Gyereket nevelek, mellette dolgozom, főzök, mosok, takarítok minden nap.

Van egy 4 éves kisfiam, aki olyan átkozottul komisz és makacs, hogy a hajam szélsebes tempóban őszül mellette. Igyekszem a lehető legjobb Édesanyja lenni, és jobban szeretem az életemnél is. Sok történetet szeretnék megosztani az Anyasággal kapcsolatban, amivel remélem sok kezdő Anyuka segítségére leszek:)

Dolgozom főállásban tanárként egy középiskolában, és mellékállásban olyan projektekben veszek részt, amiben a meglévő tudásomat tudom alkalmazni/kamatoztatni vagy éppen fejleszteni.

Az első diplomámat a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karán szereztem, ahol élelmiszermérnökként végeztem. A másodikat a Zsigmond Király Egyetemen, ahol andragógusként mesterszakon. Tehát van két papírom arról, hogy értek a kajákhoz és még oktatni is tudom:DD

Az elmúlt 9 tanári pályán eltöltött év során rengeteget fejlődtem emberileg és szakmailag is. Nagyon szeretem azt az érzést, amikor hozzáadok valami pluszt egy-egy tanulóm életéhez. Ezért számomra a tanári pálya nem munka, hanem hivatás. 

A blogommal is ezt szeretném elérni. Szeretnék a történeteimmel üzenni, a tudásomat átadni, az emberek életéhez valami pluszt hozzáadni, szeretnék a sztorijaimmal az emberek arcára napról napra mosolyt csalni, egyszóval: valami maradandót alkotni! 


Ha kérdésed van e-mailben info@audreyvilaga.com vagy itt elérsz: