8. nap

“Nagyon jó döntés volt hogy jelentkeztem a programba. Tartható a diéta és nem éhezik mellette az ember. Pikk pakk össze lehet dobni az ebédet is. Az edzésterv is szuper. Igaz 3 gyerek mellett nem egyszerű csinálni DE nem lehetetlen. Bár még nem látszik de én már érzem a változást a testemen. Minden kisgyerekes anyukának csak ajánlani tudom. Már nagyon várom a következő mérést mert tudom hogy megcsinálom és sikerülni fog. Főleg ilyen támogatás mellett amit az Adri nyújt. ❤️ Köszönöm neked🙂”

Elérkezett az első mérlegelés/centizés időpontja. Igaz korai még a végső célhoz, de szeretnénk megmutatni Nektek, hogy már ennyi idő elteltével is mennyi változást el lehet érni. 

Niki 8 nap alatt ledobott 1.4 kg-ot és 13 cm-t!!!

Mi kell ehhez?

Írtam neki egy személyre szabott étrendet, amit a paraméterei és a kívánságai szerint állítottam össze. Az étrendbe beiktattam a szükséges táplálékkiegészítőket, amiket Niki meg is kapott az étrenddel együtt. 

Niki azóta tartja a diétát és szedi a táplálékkiegészítőket. Mint olvashatjátok, nem éhezik (napi 5x eszik) és könnyen elkészíthető ételeket írtam bele 🙂

Az emberek abban a tévhitben élnek, hogy ahhoz, hogy tudjanak fogyni, edzőterembe kell járni. Ezért sokan bele sem vágnak. Nagyon nagy tévedés.

70%-ban a táplálkozáson múlik, és ezt fel lehet turbózni az étrend-kiegészítőkkel.

Kihangsúlyoznám, hogy a JÓ táplálkozáson múlik 70%–ban, mert attól rosszul vagyok, ha valaki úgy akar fogyni, hogy nem eszik, este 6 után nem eszik, csak joghurtot eszik, meg csak gyömbéres almaecetet, stb…… A JÓL összeállított étrend mindennek az alapja. És ezt lehet csoálatosan felturbózni a táplálékkiegészítőkkel.

Mindössze 30% az, ami a mozgást illeti. Izzadhat valaki 0-24-ben az edzőteremben, ha nem jól eszik, akkor nem sok eredménye lesz. 

Ahogy a képeken is látjátok, Niki otthoni edzéstervet kapott, és otthon, gyerekek mellett mozog. Így is csodálatos eredményt el lehet érni.

Ha valakinek ideje/energiája és pénztárcája engedi az edzőtermet az jó, de akinek nem, ne adja fel! 

Nagyon büszke vagyok Nikire, csak így tovább, folytatjuk, a következő mérés 2 hét múlva lesz, amivel megmutatjuk, mit lehet elérni 3 hét alatt. 

A táplálék-kiegészítő csomag, amit Niki is kapott, hétfőtől lesz rendelhető a blogon, meglepivel:))))

Kövessetek minket!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük