A blog még gyerekcipőben jár, nemrég indult el…
Ennek ellenére már több, mint ezren olvastátok és rengeteg üzenetet kapok, hogy milyen jókat nevettek, vicces és sikerül vele vidámságot csempésznem a mindennapjaitokba, amiért nagyon boldog vagyok.

Az egyik legfontosabb célom, hogy ösztönözzem az embereket. Mindenkit. Fiatalt, időset, nőket és férfiakat, szingliket és családanyákat, mindenkit. 

Mint említettem, egy középiskolában tanítok. Tinédzserekkel vagyok körülvéve minden nap, évek óta. Élelmiszerismeretet tanítok, és az óráimon igyekszem a tananyag leadásával motiválni őket egy egészségesebb életmód irányába. Nem sok sikerrel….

A tinik körében sajnos az önpusztítás a trendi. Minden nap energiaital, cigi, cola, csipsz, gyorskaja, még több energiaital, cigi, kevés alvás, tehát minden, ami rossz. Rengeteg fiatal el van hízva, és már most elég súlyos betegségekkel küzdenek, amik mind az egészségtelen életmódjuk következményei. 

Közeledik az év vége. Ilyenkor szoktak a diákok észbekapni, kétségbeesetten kapálózni, könyörögni a jobb jegyekért, megpróbálni nem megbukni:D

Szóval kedves Diákjaim!

Itt a lehetőség. Az általam tanított élelmiszerismeret tantárgyból van lehetőségetek 5-ösöket szerezni. A mumus tantárgyból, a mumus nénitől:D

Feladat:

Valamit tennetek kell az egészségetekért!

  • letenni a cigit
  • elhagyni az energiaitalt
  • eljárni edzeni/formásodni
  • fogyni

Annyira már ismertek, hogy nem tudtok megvezetni, ezért ne is próbálkozzatok. A változást dokumentálnotok KELL! Fotókkal, videókkal, élménybeszámolókkal, nyűgözzetek le!
Határidő: június 3. 

Osszátok, mondjátok el egymásnak, és vágjatok bele! Tök szar dolog megbukni és egész nyáron tanulni….Kommentbe: kihívás elfogadva

Hajrá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük