Nem győzöm hangsúlyozni, hogy lefogyni/átalakulni csak életmódváltással lehet. 

Megfelelő táplálkozás, testmozgás, kiegyensúlyozott élet: egészséges életmód.

Annyi információt szeretnék veletek megosztani, hogy minden témával kapcsolatban külön bejegyzéseket fogok írni, amikben igyekszem lényegretörően, de érthetően leírni mindent.

Ha valaki meg van hízva, azonnal le akar fogyni, minden mindegy, csak legyen azonnal vékony. Ez nem ilyen egyszerű. Le lehet gyorsan fogyni, de vigyázni kell, hogy ne következzen be például a jojó effektus, mert hajlamosak az emberek ebbe a hibába esni. 

Meg kell találni a megfelelő módszert. Kivagyok attól a sok Nők lapja cafés és hasonló cikkektől, amik azt ígérik, hogy “igyál 3 napig káposztalevet és Cindy Crowford leszel”. Vagy “ettől a gyakorlattól 5 nap alatt kockás hasad lesz”. Vagy “ettől a keveréktől 1 hét alatt ledobsz 20 kg-t”. Szörnyű… Ide tartoznak a hiperszuper fogyasztótabletták, fogyasztókészítmények is. A legtöbb egy nagy baromság. Vannak élelmiszerek és táplálékkiegészítők, amiktől tényleg lehet fogyni, és segítenek gyorsabban elérni a kívánt eredményt. De ehhez érteni kell, kell hozzá egy alapvető hozzáértés, hogy el tudjuk dönteni, mi az igaz és mi a hamis.

A rosszul elkezdett fogyókúra / átalakulás folyamatos kudarchoz vezet.
A kudarc pedig egy nagyon rossz dolog. Biztos, hogy mindenki átélt már olyan kísérletet, hogy “na, akkor mától nem eszem és lefogyok”, nem evett egész nap, majd estére rosszul lett és megette a hűtő tartalmát. Ilyen és hasonló butaságoktól próbálok megmenteni mindenkit a blogom írásával.

A következő bejegyzésekben külön témákra bontva fogom Nektek átadni a tudásomat, tapasztalataimat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük