Mindkét képen én vagyok. Nem photoshop, nincs rajta mókolás. Ez bizony több, mint 20 kg különbség a két kép között.

Hogy mi a titka? Egyszerű: életmódváltás

Senki ne ringassa magát abba a hitbe, hogy léteznek csodaszerek. Mert nem léteznek. Amikor az ismerősöm úgy megy reggelizni, hogy egyik kezében egy “fogyasztótabletta”, másik kezében egy mekis zacskó tele mekis kajával…. Sírni tudnék. És az a baj, hogy rengeteg nő és édesanya elhiszi, hogy le lehet fogyni úgy, hogy közben ül a kanapén és csipszet zabálva nézi a barátok köztöt. Elmondom az igazat: nem lehet.

Ahhoz, hogy valaki egészséges legyen, vékony, ép testben-ép lélek, ahhoz egészséges életmódot kell választania.

(Nagyon sok olyan esettel is találkoztam már, amikor valaki egy betegség, hormonproblémák vagy lelki eredetű problémák miatt nem tudott lefogyni, ilyenkor mindenképpen szakember felkeresését javaslom!)

45 kg voltam, mikor állapotos lettem Danival. Határtalanul boldog voltam, azonnal szedtem a várandósvitamint, és ettem MINDENT, ami jól esett, ész nélkül. Egyáltalán nem érdekelt, mi történik a testemmel, egyedül az volt fontos, hogy Daninak mindent megadjak, egészséges és jól fejlődő kisbaba legyen. Hála az égnek sikerült, 3 kg-s gyönyörűszép és egészséges Maki lett. 73 kilóval mentem szülni.

Miután hazamentünk a kórházból és felocsúdtam a szülés utáni sokkból, csak akkor tűnt fel, hogy egy 70 kilós dromedár bálna vagyok. Lement kb 5 kg-nyi víz, és maradt a 65 kg-os zsíros test.

Tehát maradt két választásom. Vagy úgy maradok, “elfogadom a testem”, és élek úgy, mint nagyon sok Anyuka, önbizalomhiánnyal, önsajnálattal. Vagy visszakapom a testem. Mint már írtam, én nagyon hiú vagyok, ezért egyértelműen az utóbbi mellett döntöttem.

A következő bejegyzésekben megosztok Veletek praktikákat, hasznos információkat, hogy a fogyás beinduljon, és tartós legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük