2. edzés

Kristóf holnap érkezik vissza vidékről, ezért a mai edzést ketten nyomtuk le Zsófival.

Nos.. az elmúlt 1.5 hónapban úgy alakult az életem, hogy kihagytam az edzést. Ma viszont úgy döntöttem, visszatérek. Újra nekiállok, diétázom, és keményen dolgozom a tökéletes domborulatokért. 

Ma kőkemény 2 (KÉT) órás edzést csináltunk végig Zsófival. Zsombi edzéstervét követve, a 20 perces cardio után popsi/comb gyakorlatok, ezt követően hátizom, utána karizmok, hasizom, és levezetésként még 10 perc intenzív taposás. Mindent megdolgoztató, átmozgató edzés.

Én már a bemelegítő cardionál majdnem meghaltam, 5.5 sebesség hegymenetben azért nem piskóta… Zsófi csak kuncogott rajtam. Nagyon gyorsan fordult a kocka, mikor elkezdtük a popsi/comb gyakorlatokat:DDDD Lábtoló 20-30-40-45 kilóval, aztán kitörések és vádlierősítés 3 körben. Itt már én vigyorogtam, Zsófi arcán elég durva kín ült. 

A hát- és karizmokat is végigszenvedtük, majd a hasazás végül feltette a pontot az i-re. A levezető 10 perces taposásnál már nem is beszélgettünk, mindketten örültünk, ha egyáltalán kapunk levegőt….

Nagyon büszke vagyok Zsófira, és örülök, hogy őt választottam. Ez azért tényleg durva edzés volt, és nyelte ugyan a könnyeit, de végigcsinálta velem. Szigorúan betartja a diétát a táplálékkiegészítőkkel, amit írtam neki. Biztos vagyok benne, hogy elérjük a kitűzött célt. 

Niki és Kristóf is betartják a diétát, Niki otthon gyerekek mellett edz, Kristóf pedig a mi edzéstervünk mellett bunyózik és úszik is. 

Nagyon izgatottan várom az első mérlegelés/centizés ereményét, ami hétvégén lesz!:)

Kövessetek minket!:)


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük