Az én Anyukámnál nincs tökéletesebb Anya ezen a világon. Ő nekem nem csupán az Anyukám, hanem a lelkitársam, cinkostársam, legjobb barátnőm is egyben.

Az én Anyukám 31 évvel ezelőtt, 18 évesen adott nekem életet. Édesapám az első szerelme, akihez hamar hozzáment, szült neki 3 lányt, és a mai napig boldog házasságban élnek, idén lesz 33 éve. 


Az én Anyukám 31 éve a mindenem. Rengeteg emlékem van arról, mikor gyerekként beteg voltam és ápolt, de ez a mai napig így van. Ha beteg vagyok és felhívom, beül az autóba az éjszaka közepén is akár, és úgy ápol, ahogy kislánykoromban. 

Amióta megszülettem, azóta Ő nekem a biztonság és a szeretet megtestesítője. Kislányként és tiniként, Istenem hányszor bújtam oda hozzá sírva… és ez a mai napig így van. Ha elfogy néha az erőm és elgyengülök, ha szomorú vagyok és sírnom kell, megyek Anyukámhoz, aki pontosan ugyanúgy átölel és simogatja a fejemet, mint 30 évvel ezelőtt. 


Az én Anyukám születésem óta mellettem áll és támogat engem mindenben. Ott volt, amikor az iskolában baj volt velem, mellettem volt végig, mikor tiniként kicsit túltoltam a lázadást, ott várt engem az egyetem kapujában mikor államvizsgáztam, ő zokogott mellettem a szülőszobán mikor császároztak, és ő áll mellettem teljes mellszélességgel, hogy megküzdjek az anyaság nehézségeivel… Ő az, akinek minden blogbejegyzést elküldök, mielőtt felkerül. Ő mindig mindenben az első, akinek meghallgatom a véleményét, akitől tanácsot kérek. Akit felhívok naponta kb 20x, hogy minden hülyeségemet elmondjam.

Az én Anyukám számára én tökéletes vagyok. 31 éve biztosít afelől, hogy tökéletes vagyok. Nem elvakultan, mert azt is elmondja, ha hibázok, vagy ha valamin változtatnom kéne az érdekemben. De számára tökéletes vagyok. És a világon a legjobb Édesanya olyan, hogy bármilyen hibát elkövethet a gyerek, bármilyen rossz tulajdonságai lehetnek, az Anyukája számára ő a legtökéletesebb a világon.


Az én Anyukám soha, de soha nem helyezte magát előrébb nálam. Legyen szó bármiről, időről, pénzről, az utolsó falat finom ételről, neki mindig én voltam és vagyok az első (és Apukám és a testvéreim).

Az Ő létezését, hogy van nekem, nem csak anyák napján hálálom meg. Igyekszem minden nap a tudtára adni, hogy mennyire szeretem Őt. Vigyázok rá, és innentől kezdve én szeretnék neki megadni mindent, amivel legalább megközelítőleg olyan boldoggá tudom tenni, amennyire boldog vagyok én, hogy Ő az én Édesanyám! <3

A fantasztikus fotókért hálás köszönetem a FlameStudio-nak!
flamestudio.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük