Audreyval fogyok

Az első közös edzést egyedül kellett megtartanom, mert Zsombinak halaszthatatlanul szét kellett vernie valakit:D (saját kickbox edzésen volt)

A 3 nyertesből ketten vállalták be a személyes kínzást, Zsófi és Kristóf. Niki messze lakik, és a 3 gyerek mellől nem tud olyan könnyen ugrálni, így ő külön előre összeállított, személyre szabott edzéstervet kapott Zsombitól. 

Szóval az első edzést én tartottam Zsófinak és Kristófnak, és bevallom őszintén, nagyon tetszett. Akiben van némi szadista hajlam, annak ez nagyon fekszik. És bennem van:DDD 

Először kicsit zavarban voltam, mert nem tudtam így egyedül hirtelen mit kezdeni ezzel a hatalommal, de hamar feltaláltam magam. 

Zsófit megkértem, hogy foglaljon helyet az egyik biciklin, Kristófot hogy vegye birtokba az egyik ellipszis trénert. Én leültem kettejük között, és folyamatosan sztorikkal bombáztam őket, néha szóltam, hogy “gyerüüüünk, égjen a zsír” aztán “izzadjatok!!! jobban!!!”, majd “hajrá, hajrá”. 30 perc után cseréltek, én nyomtam a dumát végig:D

Végül megérkezett Zsombi, és jobbnak látta, ha átveszi az irányítást…. Nem értem miért:D

Holnap folytatjuk!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük