Ez szintén egy nagyon fontos kérdés a nők / anyák életében.

Egyáltalán muszáj e választani a kettő közül? 

Véleményem szerint nem. Lehetsz Anya, miközben építheted a karriered.

Számomra egyetlen fontos szempont van: megtalálni az egyensúlyt. 

Akkor nyilván nem tudsz karriert építeni, ha a  háztartásbeli szerepet vállalod, és arra teszed fel az életed, hogy 0-24-ben csak főzöl, mosol, takarítasz és ellátod a gyerekeket / családod.

Az megint nem a legjobb választás, ha megszülöd a gyereket, akit majd azt követően a babyszitter nevel fel, amíg dolgozol nonstop. Vannak akik az előbbi, mások az utóbbi mellett döntenek.

Én igyekszem a kettő között megtalálni az arany középutat. 

Fontos számomra a karrier, fontos, hogy a munkámban is ki tudjak teljesedni, hiszen az önmegvalósitás fontos egy ember életében, anélkul nem lehet teljes a boldogság. 

Viszont mindig igyekszem úgy alakítani a munkát, hogy soha ne menjen a fiam rovására. Mindig Ő az első. Imádok tanítani, imádok blogot irni, imádok az emberekkel foglalkozni, jönni-menni, projektekben részt venni szerte Europában, de bármilyen munkárol legyen szó, mindig Dani az első. A blogot akkor írom, mikor már alszik, a tanítás nagyon gyerekbarát munka, mert minden delutánt és szünetet együtt tudunk tölteni, így a legtöbb esetben sikerül Őt első helyre tennem.

Nem úgy, mint most. 

Jelenleg Olaszországban ülök egy partnertalálkozó kávészünetében, és nyeldesem a könnyiemet fél órája. A kisfiam most ünnepli az anyák napját az óvodában. Nélkülem. Most adja at az én imádott Édesanyámnak / Mamijának az anyák napjára készített ajándékot. Nagyon fáj. 

Mit ér barmifele siker, bármennyi pénz, karrier, népszerűség, bármi ezen a világon, ha a csillogó szemű egyetlen kisfiad nem neked adja át az anyák napi ajándékot??

Egy Anya számára semmi sem lehet fontosabb a gyermekénél… :’(

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük