Aki olyasmit szeretne tőlem hallani, hogy “az égvilágon semmit nem kell tenned, nyugodtan fetrengj a kanapén és egyél-igyál amennyi csak jól esik, adok néhány csodabogyót, és a jövő héten már mehetsz is a westendbe ruhatárat cserélni”, nos, ők nem jó helyen járnak. 

Élelmiszermérnök és táplálkozási tanácsadó vagyok, nem Harry Potter vagy Óz, a nagy varázsló.

„ Aki nyavalyog, de nem változtat, annak még nem fáj eléggé!” 

A helytelen táplálkozásnak és egészségtelen életmódnak MINDIG vannak vagy lesznek káros következményei: elhízás, kóros soványság, millió betegség, depresszió, lelki és mentális zavarok, és ez mind olyan dolog, ami évekkel vagy évtizedekkel csökkenti a várható élettartamot. 

Magyarország élen jár az elhízott népek rangsorában. Nagyon sokszor leírtam már, hogy hiú nő vagyok, de az önbizalom mellett ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb az EGÉSZSÉG! 

NE azért akarj lefogyni, hogy csinálhass pár menő fotót instára a nyáron. AZÉRT akarj lefogyni, hogy ne kelljen idővel szembesülnöd azzal, hogy a túlsúly miatt cukorbeteg lettél, a vérnyomásod szar, gyógyszer kell rá, cukrodra is, nem bírod bekötni a cipőfűződ, ha véletlenül lépcsőznöd kell kiköpöd a tüdőd, utolért az oly gyakori vastagbélrák, esténként telesírod a párnád, és szembeköpöd a tükröt, ha egyáltalán bele mersz nézni, stb.

Én azért hoztam létre a blogot és az oldalt, hogy MOTIVÁLJAM az embereket. Motiváljam egy jobb élet elérésére. 

Mindennek a táplálkozás az alapja. Élelmiszermérnökként és táplálkozási tanácsadóként tudom, hogy kell JÓL táplálkozni. 

A megfelelő táplálkozással le lehet fogyni. Megfelelő táplálkozással ELKERÜLHETJÜK a betegségeket, vagy tudunk javítani a meglévők állapotán. Megfelelő táplálkozással épen tudjuk tartani a testünket. És mint tudjuk, “Ép testben, ép lélek”.

Az első program amit indítottam, az “Audreyval fogyok” program. Rengetegen kerestek meg ezzel, ezért ez az első. Bárkinek tudok segíteni lefogyni, teljes magabiztossággal, garanciával. De mielőtt bárki szeretne belevágni ebbe a programba, arra kérem, hogy gondolkodjon el. Gondolja végig, hogy ahhoz, hogy sikerüljön, ÉLETMÓDOT KELL VÁLTANI!

Imádom ezt csinálni, imádok emberekkel foglalkozni és embereken segíteni, ez az egész életem. De kegyetlen vagyok. Kegyetlen vagyok a diákjaimmal a suliban, mert csak egyetlen cél vezérel: felkészülés a sikeres vizsgára! Kegyetlen vagyok azokkal is, akiket fogyasztok, mert egyetlen cél vezérel: az egészséges és szép test elérése. A kifogások nem érdekelnek. Kifogásokkal még senki semmit nem ért el az életben.

Együtt bármilyen kitűzött célt el tudunk érni. De ahhoz mindannyiunknak akarni kell!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük