A mai edzés… azanyámbüdösúristenitneki… megér egy külön posztot.
Még mindig remegnek a lábaim, pedig mindjárt éjfél.

Ma külső-belső combra és vádlira dolgoztunk. Dolgoztunk?!?! Majdnem ebbe haltam bele – inkább így fogalmaznék.

Bemelegítés után rögtön felrakott Zsombi a tárogató gépre (nem tudom mi az igazi neve, de tárogatni kell vele:D). Ez a külső combra megy, ülsz, és kifele tologatod a súlyt a comboddal. Vagyis ül az, akinek normális hosszúságú lába van, de mivel én liliputi vagyok, konkrétan minden gép nagy nekem. Szóval kiküszöbölvén ezt az apró termetemből fakadó apró problémát, nekem úgy kell csinálnom, hogy guggolva pucsítok, mint egy éppen kakilni készülő kutyus, és közben tárogatok a combommal kifele kb 40 kg-nyi súlyt. Vicces látvány, nem baj, nagy nehezen megcsináltam. 

Utána következett ennek a gyakorlatnak a fordítottja. A súly a belső combodnál van, ezt kell összehúzni, hogy a combod belső izmai dolgozzanak. Beültem szépen, mit sem sejtve, hajrá! Gyanús volt, hogy úgy első pár nekifutásra meg sem moccant… Mondom mi a franc? Jaaaaa, hogy be van biztosítva egy karral, ami ugye lefogja a súlyokat. Nem gond. Kinyitottam… Volt ám nagy meglepődés! A rajta lévő 30 kg súly konkrétan spárgába szétpattintotta a lábaimat mint egy 8 éves kis tornászlánynak, szétnyíltak, mint a metróajtó, kb olyan gyorsan és erőszakosan. Nem tudtam hirtelen melyik a rosszabb: a kigubbadó szemeim, vagy a hirtelen megnyúlt lábamközi izmaim. Egy pillanatra úgy éreztem magam, mint valami középkori kínzóeszközön. Kétségbeesetten kérleltem Zsombit, hogy legyen már kedves kiszabadítani, ha nem baj, mert mindjárt szétszakadok… Lejjebb vett a súlyból, de ez a 4×20 gyakorlat így is pusztító volt.

Ezután az első comb, amit már megszoktam, nem para, csak kicsit begyullad az izom a bőröd alatt… 

Mire eljutottunk a hátsó combig, már úgy illatoztam, mint egy 3 hete oszlásnak indult dögtetemnek amit még a keselyűk is kikerültek volna, és nem csak a seggemből, hanem konkrétan még a szempillámból is csorgott az izzadtság, a szememből a könny, az ajkamból meg a néma sikoly. 

A néma sikolyból a hátsó comb 3. körénél lett hangos halálhörgés, majd miután szépen könyörgésem mit sem ért, szenvedésem átfordult dühbe, és megmondtam Zsombinak, hogy b@ssza@ meg, és hagyjon már békén….

Nem érdekelte.

Ezek után még a vádlimat is szétszadizta. Alig bírtam kinyomni a kuplungot a nap további részében. (Ez különösen ótvar érzés, ha dugóba kerülsz, plusz a kuplungod kemény, mint a Rolling Stones) Mocskosul fog fájni ez holnapra. Már most is fáj..

Egy nap majd hálás leszek ezért az edzésért, ofkorsz. És amikor majd posztolom a menő fürdőruhás nempiti alakomat, jusson eszébe mindenkinek pl ez a poszt… mert a bícsbádit tényleg nem a legyek hordják össze. 

És itt az ideje egy vallomásnak: nagyon elszánt vagyok, meg minden, de Zsombi nélkül ebben az egészben sehol nem tartanék. Ha nem figyelne, nem nyúzna, nem számolná le, nem segítene be, ezeknek az edzéseknek a  felét nem csinálnám meg önszántamból. Ez az igazság.

Egy kemény edzés után…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük