A heti program:

  • hétfő: popsi/comb
  • szerda: kar/váll
  • péntek: has/hát

A héten TÉNYLEG elkezdtem a diétát… Elkezdtem már többször is, csak mindig közbejött valami finomság :D…. Imádok enni, és ami a nagyobb baj, hogy imádok nassolni. És totál kikészülök, hogy most pl nem ehetek csipszet, csokit, M&M’s-et vagy bármit, ami nasi 🙁


Az átállás az, ami nagyon kemény… ezek a szemét cuccok függőséget okoznak, dobálják a vércukrodat, a glikémiás indexedet, megbolondítanak. A diétára való átállás nálam kb 4-5 nap – 1 hét, és utána egyáltalán nem hiányoznak már ezek.
Nem vagyok megelégedve a helyzet jelenlegi állásával, ezért elkezdem mégjobban komolyan venni ezt a bícsbádi témát. Heti 3x edzés, szigorú diéta, rengeteg folyadék. Másképp nem működik. 

Rengeteg nő kérdezi, hogy nem lehetne esetleg edzés nélkül? Esetleg diéta nélkül? Vagy úgy, hogy nem heti 1  csalónap van, hanem mondjuk 6? Millió kérdés, millió kifogás, kiskapu keresés.. A válaszom: NEM! Vagy elhatározod magad, és mindent megteszel a célod elérése érdekében, vagy felejtsd el az egészet….

Bevallom, én sem vagyok egyszerű eset. Viszonylag könnyen elcsábulok, ha kajáról van szó, és az edzéseknél is állandóan hisztizek. Zsombi viszont tökéletesen kezeli ezeket a helyzeteket. Én az a fajta nő vagyok, aki állandóan a határokat keresi/feszegeti, mint egy gyerek. Velem keményen kell bánni, különben elszabadul a pokol:D

“Én: Zsombiiiiiiiiii, mikor lesz már jó seggem, tökéletes alakom??????Zsombi: Mondtam már, hogy nem vagyok varázsló. Kezdjük azzal, hogy betartod azt a kurv@ diétát!!!”

“Én: Zsombi, minek ez a rohadt gyakorlat? Ezt utálom!Zsombi: Hogy kiegyenesítsük a hátadat és ne legyél púpos!! Csináld!”

“Én: Hhahahahhaaaa (röhögőgörcs, hasizom gyakorlat normális elvégzése helyett)Zsombi: Nem hiszem el, hogy 5 másodpercig nem tudod rendesen csinálni! Puhos hasat akarsz, vagy kell a lapos?!?”
És az örök kedvenc:
“Én: Zsombi, ez nagyon fáááááj!!!Zsombi: Lesz@roooooooooooom! CSINÁLD!”


Kegyetlennek tűnik. És az is. Szadista. De pontosan ez kell. Van egy csomó személyi edző, aki nem mer kemény lenni, inkább úgy bánik a vendéggel, mint a porcelánbabával, nem mer vele szembemenni. Ezek az edzők felveszik a pénzt ígyis meg úgyis, aztán tök mindegy mi a végeredmény, mosolyogjon az a vendég, oszt’jónapot. 

Zsombi nagyon lelkiismeretes. Tényleg közös a célunk. Minden egyes gyakorlatnál figyel, hogy jól csináljam, minden nap 20x cseszeget, hogy jól egyek, hogy igyak eleget. Ha épp telihold van és elmegy az agyam, törődik velem. Ha rámjön a hisztiroham, hogy elegem van és sz@rok bele az egészbe, visszarángat. 
Egy csónakban evezünk, a közös cél irányába. 

Egy jó személyi edző ritka kincs.A héten felköszöntöttük szülinapja alkalmából Ildi varázslatos csodatortájával, amiből nem ettünk, mert diétázunk…:/

De itt is: Boldog szülinapot, Zsombi!<3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük