Nem mondom, hogy a felsőtest napok könnyűek, de talán nem annyira pusztulat, mint amikor deréktól lefelé gyilkoljuk a testemet. A hátizom gyakorlatok után jöttek a karizmok, de ma tényleg szerintem minden létező izomcsoportot megmozgattunk. Mondjuk nem értek hozzá, de egyre többféle gyakorlatot csinálunk, és egyre jobban remeg tőlük kezem-lábam.

Mire véget ért a mai edzés, pontosan elviselhető, már-már kellemes szinten voltam fáradt, totál megelégedve magammal (ma szinte nem is hisztiztem).De Zsombi ma is kitett magáért….. Hogy nehogy jól érezzem magam, levezetésként brutális módon megszivatott. Még múlt héten szintén egy “laza” kis levezetésként felrakott a futógépre, felnyomta totális hegymenetbe, 5-ös gyorsaságra (gyors séta), hozzámvágott 10 kg-ot (5-5kg mindkét kézbe), ÉÉÉS azt is mondta, hogy mindezt az egészet úgy csináljam, hogy közben kitörésekkel megyek. Ilyenek azok a pillanatok, mikor ránézek, és a tekintetemből árad a WTF??? kifejezés. Ilyenkor mindig azt hiszem viccel, aztán kezdek reménykedni, hogy csak viccel, aztán mindig kiderül, hogy rohadtul nem viccel…Szóval azt hittem, ezt nem lehet überelni. ÉS DE! 😀

Mindig meg tud lepni, egyszerűen nem tud kifogyni a meglepikből.Felrakott a gépre. Épp sztoriban voltam, mikor egyszercsak elindul alattam az a szar, emelkedőn, 8-as sebességgel. Hopp, mondom mi a péló?? Ez komoly? Futni kell…. nemár.. utálok futni. Oké, futok. Nem túl kellemes, de futok. Aztán felnyomta 10-es sebességre. Na ez már tényleg a “miaf@szooom???” Ennyit kellett megszólalnom ahhoz, hogy beszoruljon a levegő….Azt azért képzeljük hozzá a dologhoz, hogy 152 cm vagyok. Ha egy 180 cm-es pasi feláll a 10-es sebességre futni, akkor az egy normális futás. Mert normális hosszúságú lábakkal lehet úgy futni, mint egy antilop a Szaharában. De nekem apró termetemből fakadóan rövid lábaim vannak, és inkább hasonlítottam egy mozgássérült hörcsögre, mint egy antilopra. 

Félig sántán, a rövid lábaimmal sprintelve próbáltam fent maradni a futógépen, és nem felkerülni a netre egy olyan videóval, amin megbotlok és elszállok a pics@ba hátrafelé 3 métert..Közben néha-néha vettem annyi levegőt, hogy könyörögjek Zsombinak állítsa le, de ez nem volt könnyű, mert szerintem eközben már a bordám átszúrta a tüdőmet is. Végül megkegyelmezett. Leállította. Pont mielőtt átfutottam volna a túlvilágra. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük