A nyertesek kondibérleteit a Fit Life-nak köszönhetjük!:)

Aki eddig követte a blogomat tudja, hogy én oda járok edzeni már fél éve (www.audreyvilaga.com – A nagy átalakulás) 

Volt nem egy, nem két olyan pillanat, mikor konkrétan majdnem ott haltam meg némely gép felett vagy gép alatt, de ettől függetlenül is IMÁDOM!:)

Nagyon sok helyen edzettem már életem során, de ilyen helyem még nem volt sosem. Ez az a hely, ahova olyan, mintha hazamennél. Semmiféle feszengés vagy harciideg nincs rajtad. A recisek úgy köszöntenek, mint otthon a családtagok (azok amelyikek szeretnek!:D), az odajárók pedig egy közösséget alkotnak. Senki nem néz ki/le senkit, bátorító/együttérző pillantások jönnek-mennek, őszinte érdeklődés, sztorizgatások. Több személyi edző is rendelkezésre áll szükség esetén, mint például Zsombi, aki hónapokig gyötört engem is. 

És ami a non plus ultra, hogy minden aggály nélkül bevihető gyerek/kutya, bárki, akit nem tudsz otthon hagyni:D 

Mindenféle/fajta gép van, nem tudsz olyat kitalálni, ami ne lenne. Ezen kívül folyamatosan bővül a terem is, és a szolgáltatások köre is.

Miután kitaláltam a nyereményjátékot, az egyik edzés után iszogattam a fehérjémet és megkérdeztem a tulajdonost, Ritát, hogy adna-e a nyerteseimnek bérleteket. Konkrétan egy másodpercig nem gondolkodott, rávágta azonnal, hogy persze. (meg is lepődtem:D) 

…..szóval így történt, hogy a nyerteseim velem tudnak edzeni:)

Ha szeretnél edzeni, de kétségeid vannak a termet illetően, ne legyenek. Gyere el egy első ingyenes alkalomra, és győződj meg mindenről a saját szemeddel!:)

www.flbgym.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük